Check it out... ALL MUST GO!!

Click on pic below to view items on clearance.
Remember to click on OLDER POST to view more items :)

UPDATED WITH MORE ITEMS ... 15TH SEPT 2010 (WED)
http://i.ehow.com/images/a05/15/cc/good-clearance-items-800X800.jpg

Now accepting payment via...

http://cdn.androidcommunity.com/wp-content/uploads/2010/04/paypal-big1.jpg

Find us on FB

... for latest updates !!!

Estee Lauder Coffret Set - Fragrance Treasures (SOLD)


Brand : Estee Lauder

Desc :
Fragrance Treasures

Comes with
* Estee Lauder Sensuous Eau De Parfum Spray 4ml
* Estee Lauder Pleasures Eau De Parfum Spray 4ml
* Pure White Linen Eau De Parfum Spray 4ml
* Beautiful Eau De Parfum Spray 4ml
* Cosmetic Case - 100% Polyester with PVC Trim
* Red Gift Box

PRICE : RM160 only - SOLD!!



To order, email me at mydressingbarn@gmail.com

9 comments:

  1. sis yg ni de 1 stock jer ek?

    ReplyDelete
  2. Yea la sis... tinggal set yg ni je :(
    Dah kena book ni tapi klu u nak I let u kat waiting list. Klu2 orgnya tak jadi ... Sha boleh jual kat u? Mcm mana? Let me know ya.. TQ :)

    ReplyDelete
  3. kalau org xnk bleh x u email dkt saidah_85@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Ok sis... no problem.. nanti Sha double chk dgn customer tu... klu dia betul2 tak nak Sha email sis ya... thanks :)

    ReplyDelete
  5. nk sgt..hopefully ade..serius nk.. =)

    ReplyDelete
  6. Sis... Sha dah email sis.. pls check ya :)

    ReplyDelete
  7. sis nk tnye yg nih bleh wrap mcm set untuk hantarn x? tq

    ReplyDelete
  8. Sis.. yang ni siap dgn kotak merah skali tau :) Boleh lah tambah skli dgn brg2 hantaran yg lain. Hehehe :)

    ReplyDelete
  9. sis, i dh bank in..

    ReplyDelete

Recent Posts